Omagiu

Spread the love

Aceasta este titlul

🖤 OMAGIU 🖤 Drum lin rudei, OMULUI MAGISTRAL care i-a fost mentor si model de viață lui Flavius! Unchiul acum 80 și ceva de ani era ca și mama mea: un copil orfan abandonat în Banat - în mediul rural. Nu și-a cunoscut părinții, a plecat de la sat luând viața în piept, a luptat să își facă studiile la oraș și a început totul de la zero pas cu pas spre marele succes în București acum 60 de ani. Acest Unchi a știut să intre în profilul psihic, moral și intelectual al iubitului meu, este bărbatul munte - exemplu de viață. Flavius este binecuvântat că îi poate continua parcursul în capitală dar suntem triști în această zi de despărțire de Unchiu 🖤.

Aceasta este titlul

EL va fi în viață prin noi! Sunt SIGURĂ că de acolo de sus e mândru de drumul lui Flavius, o prelungire a ceea ce a început Unchiul de la zero în anii 1940-50 în capitală. Rugăciunile noastre ajung departe...Îi cântă îngerii și îl îmbrățișează Dumnezeu pe tatăl lui Flavius (decedat în august 2022), pe bunica lui dragă (2023) și de acum alături de ei și pe Unchiu (2024). Bun este Domnul. EL decide de ce a pus punct mai repede și de 3 ori în familia lui Flav când eu de ani de zile tremur de frică gândindu-mă la părinții mei sunt din ce în ce mai în vârstă. Îl admir pe iubitul meu cum se pasează singur, renaște din doliu pe zi ce trece, lucreză toată săptămâna, lucreză în weekend. Numele tatălui și unghiului lui sunt scrise pe aripile lui Flavius de OM HARNIC fără seamăn. Fiecare înălțare a lui mă face mai femeie. Suntem un cuplu care credem in speranță, în Înviere, Dumnezeu să ne dea culoare, susținere, drum liber și aripi de vultur să facem pași în direcția îndeplinirii menirii noastre așa cum am primit exemple de la oamenii legendari din familiile noastre.

Aceasta este titlul

Nu știm când este ultima noastră zi pe pământ. Și nu suntem niciodată pregătiți să ne părăsească persoane dragi. Dar ne întoarcem privirea la divinitatea ca existență tainică în inimă, în iubire. Cât trăim e esențial să exprimăm recunoștință, să spunem ÎȚI MULȚUMESC oamenilor cât ne mai răspund la telefon...Dumnezeu să îl odihnească în Ceruri pe Unchiu♥

Vizualizări: 112
© Arvay Educational & Consulting