Primii mei paşi pe calea tantrică

Spread the love

Originile ungureşti sau look-ul meu de femeie plinuţă NU se potriveau deloc cu standardele şi lumea din jur (anii 1998-2004). Eram ”cealaltă” înainte să fiu orice altceva, chiar şi înainte de a fi femeie. După 1 lună de vizită și inițieri prin India la vârsta de 27 ani, venită acasă… practicile mele orientale nu erau potrivite. Devenisem ”aia diferită”…
Iar în viaţa personală totul a luat o turnură splendidă când în timpul acelei vizite și inițieri prin India am devenit FEMEIE TANTRICĂ.

Venită acasă în 2006… practicile mele orientale nu erau potrivite (nu sunt conformă societăţii, nu am copii, căsnicie sau excursii interesante) dar eu devenisem potrivită sufletului meu romantic.
Nu îmi mai păsa de ce zicea lumea, simţeam eliberarea sufletului, libertate, creativitate, imaginaţie ce explodau din mine. O lume ritualistică ce se năştea din mine spontan. Mi-am urmat în sfârşit INIMA, devenisem ”aia diferită”… Eram ”iniţiatoarea tantrică” înainte să fiu orice altceva, chiar şi înainte de a fi femeie.

Multe nu pot să scriu despre cum sunt eu pe această cale tantrică, bărbaţii care m-au iubit şi de care încă sunt iubită/adorată ar putea povesti.

“Dumnezeule, cât era de nebună, în fiecare zi era o femeie diversă. Câteodată întreprinzătoare, câteodată jenantă.
Câteodată exuberantă, altădată timidă. Nesigură dar și determinată. Dulce și arogantă. Era o mie de femei în una, dar mirosul era întotdeauna același: inconfundabil. Aceasta a fost singura mea certitudine în ceea ce o privea.
Când zâmbea, știa că mă putea fraieri cu zâmbetul acela.
Când zâmbea, nu mai înțelegeam nimic. Nu mai puteam să vorbesc sau să mă gândesc. Nimic, zero. Exista doar ea acolo.
Era nebună, o nebună.
Uneori plângea.
Se spune că în acest caz femeile vor doar o îmbrățișare. Nu. Ea era nervoasă. Nu știu unde este acum, dar pun pariu că încă este in căutare de vise.
Era nebună, o nebună.
Dar am iubit-o până la nebunie.” Charles Bukowski

Vizualizări: 0
© Arvay Educational & Consulting