Despre noi

Spread the love


Arvay Educational a fost intemeiat de o familie de unguri din Romania cu o traditie de peste 80 de ani de activitate ca dascali si educatori in Transilvania. Vocatia de profesor s-a transmis inca din 1920 din generatie in generatie iar in anul 2006 centrul educational a pornit in Bucuresti ca o afacere de familie, care la inceput a fost compusa din doi profesori cu profil uman: un profesor de limbi straine (traducator si interpret autorizat), un psiholog, deasemenea doi profesori cu profil real (chimie), doi muzicieni amatori (pian-vioara) si un antrenor de arte martiale (Jiu-Jitsu, Kempo – stil light si full contact). Mai tarziu s-a extins in afara familiei si baza de date a firmei acum numara peste 60 de profesori, in special traineri de limbi straine, translatori si interpreti.

Astfel acest centru ofera solutii in principal in domeniul comunicarii in limbi straine, al organizarii de programe educationale de grup la firme sau cursuri individuale la domiciliu pentru copii, adolescenti sau oameni de afaceri pentru limbile engleza, franceza, germana, maghiara, italiana, romana etc, precum si traduceri legalizate, interpretariat, consiliere psihologica (copii, tineri, adulti), consiliere pentru cariera, ore de predare a psihologiei si pedagogiei, asistenta psihopedagogica (metodologica) pentru educatori, profesori, parinti si cursuri de arte martiale la sala / in grup.

Organizatia noastra a evoluat dinamic si a castigat increderea multor firme prin programe de cursuri de limbaj de afaceri, respectiv tehnic, juridic, bancar. Am considerat important de la inceput sa fim constienti de nevoile clientilor, de specificitatea afacerii lor, sa organizam cursuri intensive si continue, sa le perfectionam, sa le imbunatatim. Planul nostru este ca nivelul educatiei noastre sa corespunda provocarilor din viitor, atat in Romania cat si in domeniul comunicarii cu tarile membre UE. Credem ca limba e vehiculul principal care poate duce gandul nostru in urechea, inima si gandul celuilalt. Astfel scopul nostru ca partener al companiilor din Romania, mai ales din Bucuresti este sa asiguram solutii de perfectionare si suport lingvistic pentru comunicarea cu succes in si in afara regiunilor din Europa de Est.

Speram sa va putem intampina in curand in calitate de cursanti Arvay Educational.

ARVAY EDUCATIONAL&CONSULTING – NE INDREPTAM MEREU SPRE EXCELENTA!

Vizualizări: 6
© Arvay Educational & Consulting