Echipa Arvay Educational

Spread the love

ARVAY TUNDE ANA - MEMBRU FONDATOR SI DIRECTOR

1999: Universitatea Bucuresti, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, sectia maghiara-engleza-suedeza

in anii de studentie profesor suplinitor la Liceu, 2000: Ministerul Justitiei, Directia pentru Publicitate, Notari Publici, Executori Judecatoresti si Consilieri Juridici: autorizatia de traducator pentru limbile maghiara si engleza (aut.nr 2883),2001: redactor – traducator: Regia Autonoma ”Monitorul Oficial”,2001-2002 cobalorator extern apoi 2003- 2004: preparator universitar limba engleza – Ministerul de Interne – Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza”, Catedra de Limbi si Literaturi Straine, Cursuri de perfectionare organizate de Consiliul Britanic, 2005 – 2006 Colaborator extern – cursuri de engleza pentru adulti organizate de International Computer School si www.juve.hu
 
2006 – membru fondator S.C. „Arvay Educational&Consulting”
 
„A customer is the most important visitor on our premises. He is not dependent on us. We are dependent on him. He is not an interruption on our work. He is the purpose of it. He is not an outsider in our business. He is a part of it. We are not doing him a favor by serving him. He is doing us a favor by giving us an opportunity to do so.” – Mahatma Gandhi.
 

 

 

FERENCZ  ANNA - EDUCATIONAL MANAGER

Absolventa a Facultatii de Marketing si Afaceri Internationale din cadrul Universitatii Spiru Haret

Cursuri si experienta: Curs de informatica, birotica si secretariat, alte cunostiinte: COREL DRAW/TRACE; gravura pe calculator (S.C. GALLPRINT S.R.L.)
 
Din decembrie 2006 colaborator extern Arvay Educational iar din 2008 primeste postul de Educational Manager: selectie – interviuri orale si scrise cu candidatii (profesori, translatori, sau viitori traineri), testarea pshihologica continua a profesorilor activi, pregatirea si motivarea lor, organizare training-uri pentru profesorii incepatori, monitorizarea cursurilor tinute de Arvay Educational.
 
Comunicarea cu profesorii: Profesorii nostri tin legatura cu managerul educational care este responsabil pentru procesul de educatie la firme sau familii. Profesorii primesc de la manager informatiile legate de cursuri, de schimbarile petrecute la firme, grupe, de vestile bune si si cele mai putin placute. Managerul conduce si sedintele cu profesorii. Pregatirea trainerilor si procesul de motivatie al acestora, precum si evaluarea calitatii sunt aspecte esentiale in Arvay Educational. Noi ne pregatim continuu profesorii (workshop-uri profesionale, limbaj de specialitate, abilitati de prezentare), pentru a asigura pregatirea lor metodologica.
 
„A fi impreuna este un start, a ramane impreuna, constituie un progres, a lucra impreuna este cheia succesului.“ Henry Ford I

ARVAY ENIKO - ADMINISTRATIVE SERVICES MANAGER

1967:  Facultatea de Chimie din cadrul Universitatii Babes Bolyai (Cluj-Napoca)
 
Profesor de chimie la Liceul Economic “Virgil Madgearu” din Bucuresti. Sefa Catedrei de Chimie a liceului pana in anul 2004.
Responsabila si cu probleme educationale din cadrul liceului.
 
1 septembrie 2004, s-a pensionat, la cerere.
 
2005-2006 contribuie la infiintarea firmei Arvay Educational si devine membru fondator, responsabil cu probleme de management si administrative.

FLAVIUS CARPEAN - SUPORT TEHNIC

Pe langa profesia de cameraman la www.privesc.eu, face parte din echipa Arvay Educational din anul 2016. Este ELECTRICIAN PROFESIONIST si avand experienta de peste 7 ani la firme de renume din acest domeniu, in timpul liber se ocupa si de modernizarea scolii (instalatii electrice, reparatii, modificari, montari prize si aparaturi etc.). Din anul 2017 se implica si in partea de IT, reparatii si instalare calculatoare, laptopuri, routere, wireless si altele. “Este esential ce porti inauntru, ce echilibru interior ai si ce valori alegi din lumea asta ca sa-ti devina proprii. Lucrurile astea se citesc pe chip.” (Adrian Pintea)

  

Vizualizări: 19
© Arvay Educational & Consulting