Servicii

Spread the love


Intampinati dificultati in comunicarea in limba engleza, germana, franceza, italiana in viata de zi cu zi, cand calatoriti sau in cariera in discutiile cu partenerii de afaceri sau pe domeniile dumneavastra de activitate (limbaj tehnic, juridic, financiar)?

Doriti o profesoara separat pentru dumneavoastra? La domiciliu/ la birou? Aveti nevoie de specialisti in cursuri de perfectionare pentru adulti in toate limbile europene? Cautati traineri de limbi straine pentru echipa dumneavoastra din firma?

Aveti nevoie de comunicare in limbi straine in contactul cu clientii sau colegii straini? Traininguri de limbaj de afaceri (intalniri de afaceri, prezentari, convorbiri telefonice)? Doriti sa invatati limbi straine in interes de serviciu? Sau pentru dezvoltare personala?

Doriti o  profesoara de limbi straine separat pentru fiica sau fiul dv? La domiciliul dv sau chiar in mediul unde se joaca copilul?

Arvay Educational va intampina cu solutii si va raspunde nevoilor!

Firma noastra a castigat increderea mai multor familii, copii, tineri, oameni de afaceri inca din 1997. Din anii 2006, 2007, 2008 s-a focalizat si pe cursurile la firme prin programe de cursuri de limbaj general sau de afaceri, respectiv tehnic, juridic, bancar. Rezultatele cursantilor vechi si actuali ai Arvay Educational se datoreaza mai ales faptului ca am considerat important de la inceput sa fim constienti de nevoile clientilor, de specificitatea afacerii lor, sa organizam cursuri intensive si continue, bazate pe metode moderne de predare cu continut concentrat.

La cursurile pentru adulti, firme sau individual:

Sprijinim comunicarea efectiva in cadrul companiei cu ajutorul metodelor motivante: exersarea situatiilor si cazurilor de afaceri, prezentari, intalniri de afaceri. Profesorii nostri folosesc atat limbajul general – exercitii (jocuri, dialoguri etc.) – cat si vocabularul de specialitate: dezbateri, rapoarte, prezentari, scrisori.

Promovand comunicarea in limba straina la locul de munca, am asigurat o calitate europeana in predarea limbilor straine (NIVELURILE COMUNE DE REFERINTAla grupe formate din cel mult 5-6 cursanti si la cele individuale. De cele mai multe ori programele se bazeaza pe vocabularul si situatiile practice de la locul de munca al participantului (ex.: informatii referitoare la firma, convorbiri telefonice, sedinte, conferinte, calatorii in afara tarii).

La cursurile pentru copii:

Suntem bucurosi cand un boboc se inscrie la cursurile noastre si putem creste astfel impreuna. Orice proces de educatie, predare, instruire este si al profesorului, ii multumim celor 12 familii care de-alungul acestor 10 ani ne-au dat ocazia sa lucram cu copii lor si din mici boboci, din fetita sau baietelul de odinioara … inca din anul 1997- cu ajutorul nostru a putut sa creasca in timp o floare frumoasa, o lady bucuroasa sau un gentleman curajos sa vorbeasca limbi straine cu incredere si pasiune in orice situatie de viata.

Arvay Educational organizeaza lectii de limba engleza, germana, franceza si maghiara pentru toate varstele, si la domiciliu si la sediu. Manualele sunt pur englezesti cu materiale ce se adreseaza PERSONALIZAT copilului si ele cuprind: jocuri, povesti scurte, desene, carduri, cantece, joc de roluri, teatru, casete audio iar scopul lor este descoperirea si activarea stilului PERSONAL al copilului. Fiecare copil are un stil propriu de invatare, unii baieti sunt mai mentali, doresc joc pe calculator sau concursuri in limba engleza, unii baieti doresc lupte sau arte martiale si astfel pot invata vocabular, cuvinte noi, gramatica, iar fetele sunt mai cuminti si doresc stil emotional sau de printese, culori sau muzica, astfel trainerii nostri adopta metoda PERSONALIZAT-INTERACTIVA de predare a limbii engleze. Profesoarele tinere vorbitoare de limba engleza aprope nivel nativ se pot deplasa la domiciliul familiei. Printre profesori se numara  si un trainer, barbat ce se ocupa mai mult cu baieti, este si practicant de arte martiale, astfel poate imbina ambele ramuri: daca elevul nu si-a facut tema, primeste pedeapsa flotari sau la cursul de arte martiale primeste o pedeapsa pentru problema de la engleza. Deasemenea, mai avem in baza de date traineri pe limba engleza ce cunosc si instrumente muzicale si pot preda engleza intr-un mod placut, artistic. La alegerea trainerului pentru copil se face pe baza de compatibilitate elev-profesor ce va fi stabilit dupa o perioada de 10 lectii proba.

Speram intr-o colaborare fructuoasa in viitor cu orice familie. Si credem in rezultate rapide la copii.

La serviciile de traduceri si interpretariat

Interpretii sunt profesionisti cu o indelungata experienta, cu studii de specialitate si in alte domenii decat cel de limbi straine. Detinem si autorizatii de traducator.

Solicitati traduceri specializate ne/legalizate, in si din peste 10 de limbi straine? Traducatori cu experienta de peste 5-10 ani in realizarea de traduceri economice, financiare, bancare, technice si din domeniul consultantei in resurse umane si financiare?

Cautati interpreti pentru serviciile de traducere simultana si/sau consecutiva la conferinte, congrese, intalniri de afaceri, etc, in si din peste 10 limbi straine, in tara si strainatate cu buna experienta in efectuarea de traduceri simultane si consecutive?

Vizualizări: 0
© Arvay Educational & Consulting